Termene si conditii

www.cadouripersonalizate.ro

1. Preambul

Siteul www.cadouripersonalizate.ro este proprietatea Societatii Comerciale PRINTASTIC DESIGN Srl, inregistrata in Jud. Bucuresti, mun. Bucuresti, Str. Drumul Belsugului 23, nr reg. Com: J40/22874/2022, cod unic de înregistrare 47189683.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea si pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului www.cadouripersonalizate.ro se recomanda citirea completa a documentului.

Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza fara notificare. Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini in cazul in care va suferi modificari.

2. Elemente definitorii

2.1 Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda.

2.2 Vanzator – Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl, inregistrata in Jud. Bucuresti, mun. Bucuresti, Str. Drumul Belsugului 23, nr reg. Com: J40/22874/2022, cod unic de înregistrare 47189683.

2.3 Bunuri – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

2.4 Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

2.5 Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator

3. Documente Contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul www.cadouripersonalizate.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

 1. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si/sau facturare) si conditiile sale specifice
 2. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
 3. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

4. Extinderea Obligatiilor Vanzatorului

4.1 Informatiile prezentate pe site-urile Vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

4.2 Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

5. Cesionarea si Subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

6. Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.cadouripersonalizate.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Societatii Comerciale PRINTASTIC DESIGN Srl si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Societatii Comerciale PRINTASTIC DESIGN Srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.cadouripersonalizate.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

De asemenea, numele site-ului (www.cadouripersonalizate.ro) precum si orice insemne grafice alfate in cadrul site-ului sau in cadrul Bunurilor comercializate in cadrul site-ului sunt marca inregistrata si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului

In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa cadouri99@gmail.com.

7. Condiții de livrare și retur www.cadouripersonalizate.ro

Condiții de livrare

Livrarea produselor comandate pe www.cadouripersonalizate.ro se realizează prin intermediul serviciului de curierat rapid, de luni până vineri.

Livrarea pe teritoriul național se face în termen de 5 - 7 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Nu se vor livra comenzi în zilele declarate libere de la stat. Livrarea internațională se va efectua în termen de 7 - 12 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Conform legislației române, "Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Comerciantul, în cazul în care nu poate executa contractul din cauză că produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie să informeze consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile".

Costuri de transport

A. Livrarea în România

Pentru orice comandă plasată pe www.cadouripersonalizate.ro, cu destinație România, transportul se va realiza prin serviciul de curierat rapid Fan Courier, costul de transport fiind de 15 RON (TVA inclus) pentru transportul realizat în oraşele în care Fan Courier are colaboratori și se adaugă prețului produsului afișat pe site. Pentru a vedea lista orașelor în care Fan Courier are colaboratori, vă rugăm sa consultați acest link: https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf.

Pentru comenzile ce vor fi livrate în alte oraşe decât cele cuprinse în lista oraşelor în care Fan Courier are colaboratori (vezi link mai sus pentru a consulta această listă), se va percepe un tarif suplimentar de 0,95 RON / km (TVA inclus) care se va adăuga costului transportului standard de 15 RON. În cazul în care comanda dvs trebuie livrată într-o localitate ce presupune un astfel de cost de transport suplimentar, vă vom contacta din timp prin e-mail sau telefon și vă vom comunica valoarea suplimentară a transportului pe care va trebui sa o plătiți direct curierului. În cazul în care nu veți fi de acord cu suma suplimentară aferentă transportului, vom anula comanda, de comun acord.

B. Livrarea internațională

Pentru comenzile plasate pe www.cadouripersonalizate.ro, cu destinație internațională, transportul se va realiza prin serviciul de curierat internațional DHL. Costul livrării internaționale diferă în funcție de cantitate și zonă:

Zona 1: 60 lei/0,5kg (pana la 4 tricouri) și include

Austria (AT) Bulgaria (BG) Germania (DE) Grecia (GR) Ungaria (HU)

Zona 2: 62 lei/0,5kg (pana la 4 tricouri) șinclude

Belgia (BE) Cehia (CZ) Croatia (HR) Franta (FR) Italia (IT) Luxemburg (LU) Monaco (MC) Olanda (NL) Polonia (PL) Slovacia (SK) Slovenia (SI) United Kingdom (GB) Vatican City (VA)

Zona 3: 66 lei/0,5kg (pana la 4 tricouri) și include

Cipru (CY) Denemarca (DK) Estonia (EE) Finlanda (FI) Irlanda (Rep) (IE) Letonia (LV) Lituania (LT) Malta (MT) Portugalia (PT) Spania (ES) Suedia (SE)

Zona 4: 71 lei/0,5kg (pana la 4 tricouri)  și include

Albania (AL) Andorra (AD) Bosnia/Hertegovina (BA) Elvetia (CH) Gibraltar (GI) Guernsey (Ins.Channel) (GG) Islanda (IS) Israel (IL) Jersey (Ins.Channel) (JE) Kosovo (KV) Liechtenstein (LI) Macedonia(Rep) (MK) Moldova (Rep.) (MD) Muntenegru (ME) Norvegia (NO) San Marino (SM) Serbia (RS) Turcia (TR)

 

Condiții de retur

Conform legislației române, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice e la primirea produsului pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Singurele costuri care pot rămâne în sarcina consumatorului (clientului) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.  În acest caz, clientului i se va rambursa suma achitată către cadouripersonalizate.ro (Societate Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl). De asemenea, înainte de expirarea perioadei de 14 zile, clientul este obligat să anunțe comerciantul prin e-mail la adresa cadouri99@gmail.com sau telefonic la 0754515363, în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea produselor, dorința de a le returna

Produsele pot fi returnate numai dacă sunt în condiții perfecte (curate, ambalaj original etc.) și nu prezintă niciun semn de uzură (nepurtate, nespălate). Suma returnată nu include cheltuielile de transport aferente returnării produselor, acestea fiind suportate de către client.

Cadouripersonalizate.ro va returna contravaloarea produselor în maximum 30 de zile de la data recepției returului direct în contul bancar al clientului.

PROCEDURA RETUR PRODUSE

În cazul în care doriți să returnați produsele achiziționate, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0754515363 (de luni până vineri, între orele 10.00 - 18.00), urmând să stabilim dacă trimiteți direct dvs. coletul către noi - situație în care costul transportului retur va fi plătit curierului de dvs. - sau facem noi comanda la curier să îl ridice de la dvs. - situație în care costul transportului retur va fi plătit de către noi și urmând să fie scăzut din suma care va fi transferată ulterior prin bancă. Indiferent de opțiune, costul transportului va fi suportat de client.

PROCEDURA SCHIMB PRODUSE

În cazul în care se constată lipsa conformităţii produselor comandate, clientul are dreptul de a solicita înlocuirea acestora. În acest caz, vă rugam să ne contactați telefonic la 0754515363 (de luni până vineri, intre orele 10.00 - 18.00). Noile produse alese vor fi expediate către client tot prin curier, urmând ca acesta sa le dea la schimb curierului pe cele vechi. Costul transportului va fi suportat de către client și se va plăti la curier.

Menționăm că, în conformitate cu Art. 5 alin. (2) din Legea 449/2003, cu modificările ulterioare, privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, se consideră că produsele sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă: 
a) corespund descrierii făcute de vânzător şi au aceleaşi calităţi ca şi produsele pe care vânzătorul le-a prezentat clientului (consumatorului) ca mostră sau model; 
b) corespund oricărui scop specific solicitat de către client (consumator), scop făcut cunoscut vânzătorului şi acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare; 
c) corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelaşi tip; 
d) fiind de acelaşi tip, prezintă parametri de calitate şi performanţe normale, la care clientul (consumatorul) se poate aştepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului şi declaraţiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, făcute de vânzător, de producător sau de reprezentantul acestuia, în special prin publicitate sau prin înscriere pe eticheta produsului.  

Nu se consideră a fi lipsă de conformitate dacă în momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare consumatorul a cunoscut sau nu putea, în mod rezonabil, să nu cunoască această lipsă de conformitate ori dacă lipsa de conformitate îşi are originea în materialele furnizate de consumator.

Pentru mai multe informații, consumatorul poate contacta Cadouripersonalizate.ro de luni până vineri, între orele 10.00 - 18.00, prin email – cadouri99@gmail.com sau la telefon - 0754515363

Garanție

Conform Art. 9, alin. (1) din Ordonanța de Urgență nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, "consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere".

Returnarea produselor achiziționate de pe www.cadouripersonalizate.ro se face în ambalajul original, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Cadouripersonalizate.ro poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, etc. pentru readucerea lor la starea inițială, care pot avea o valoare între 0 și 100% din valoarea de achiziție a produsului. Cadouripersonalizate.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Termenii și condițiile prezentate respectă legislația în vigoare, respectiv Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora și Ordonanța de Urgență 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Produsele care urmează a fi schimbate / returnate în perioada legală de retragere se trimit la punctul de lucru al vânzătorului. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului pe care cumpărătorul doreste să il returneze vor fi suportate integral de către cumpărător, urmând ca vânzătorul să trimită pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit în schimb după constatarea starii produsului. Expedierea produselor defecte se face după anunțarea prealabilă a vânzătorului, specificând exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclamă în momentul efectuării recepției. Prin defect vizibil, se înțelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamație ulterioară referitoare la acest tip de defecte nu va fi luată în considerare. Recepția se consideră ca fiind efectuată în aceeași zi în care produsul a fost livrat și / sau preluat de către client sau un reprezentant al acestuia.

8. Politica de Confidentialitate

Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa cadouri99@gmail.com. 

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Netopia MobilPay. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra să intre in posesia si să fie folosite abuziv de terte persoane, Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl si MobilPay garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Societatii Comerciale PRINTASTIC DESIGN Srl sau pe serverele procesatorilor de plati.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul printoteca.ro sunt transmise pe cale electronica, Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl, etc), conform legilor in vigoare. Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Site-ul cadouripersonalizate.ro foloseste Google Analytics pentru a analiza modul in care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics foloseste cookies pentru a colecta informatii standard de inregistrare si informatii privind activitatea utilizatorilor. Informatiile colectate sunt in totalitate anonime.

Informatia generata de cookie in legatura cu modul de folosire a site-ului cadouripersonalizate.ro (inclusiv adresa IP) este transmisa catre Google. Aceasta informatie este folosita apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de catre utilizatori si pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresa IP.

Utilizatorii pot seta browserul sa nu accepte cookies din partea site-ului cadouripersonalizate.ro. In aceasta situatie,Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl nu poate garanta functionalitatea completa a site-ului www.cadouripersonalizate.ro

Site-ul cadouripersonalizate.ro utilizeaza remarketingul prin Google Analytics pentru a face publicitate online. Cadouripersonalizate.ro foloseste optiunea de publicitate Remarketing oferita de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google colecteaza cookies de pe acest site pentru a va arata campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastra, exprimate prin tipurile de pagini accesate in trecut pe site-ul cadouripersonalizate.ro

Distribuitorii terta parte, inclusiv Google, afiseaza anunturile noastre publicitare pe site-uri de pe internet. Cadouripersonalizate.ro precum si distribuitorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza modulele cookie primare (cum ar fi modulul cookie Google Analytics) si modulele cookie terta parte (cum ar fi modulul DoubleClick) in combinatie pentru a informa, a optimiza si a difuza anunturi in functie de vizitele anterioare efectuate pe site.

Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere, in mod gratuit, Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale,
 • dreptul de a cere, in mod gratuit, Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
 • dreptul de a cere Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la cadouri99@gmail.com.

Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Pentru Politica de confidentialitate a cadouripersonalizate.ro cu privire la datele personale in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), 

Politica de confidențialitate a www.cadouripersonalizate.ro în conformitate cu GDPR

I. Informații generale

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al nostru, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul UE nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal în contextul utilizării paginii de internet www.cadouripersonalizate.ro („Serviciul”), indiferent daca sunteti client sau doar vizitator. Prin accesarea si utilizarea site-ului cadouripersonalizate.ro, sunteți de acord cu termenii acestei Politici de confidențialitate și, după caz, cu Termenii și condițiile cadouripersonalizate.ro.

Ne rezervam dreptul de a actualiza și modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale sau de reglementare. Dacă vom efectua modificări semnificative la această politică de confidențialitate, vă vom informa despre astfel de modificări prin publicarea politicii revizuite pe acest site web și, dacă este cazul, prin alte mijloace, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Cadouripersonalizate este proprietatea Societatii Comerciale PRINTASTIC DESIGN Srl, inregistrata in Jud. Bucuresti, mun. Bucuresti, Str. Drumul Belsugului 23, nr reg. Com: J40/22874/2022, cod unic de înregistrare 47189683. (”Cadouripersonalizate.ro”, ”noi”, sau “nostru”). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal. Noi folosim datele dvs. pentru a furniza și a îmbunătăți Serviciul. Prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această politică. Cu excepția cazului în care este definită altfel în această politică de confidențialitate, termenii utilizați în această politică de confidențialitate au aceleași semnificații ca în Termenii și condițiile noastre. Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati Responsabilul nostru cu protectia datelor la adresa de e-mail cadouri99@gmail.com sau prin posta sau curier la adresa Splaiul Independentei 273, corp 3, etaj 3, Sector 6, Bucuresti – cu mentiunea: In atentia Responsabilului cu protectia datelor.

Definitii

Date personale

Datele personale reprezintă informații despre o persoană în viață care poate fi utilizată pentru a identifica individul (fie singur, fie când aceste date sunt combinate cu alte informații aflate în posesia noastră sau care pot apărea în posesia noastră). 

Datele de utilizare

Datele de utilizare sunt date colectate automat fie generate de utilizarea Serviciului, fie de infrastructura serviciilor în sine (de exemplu, durata unei vizite de pagină).

Cookies

Cookie-urile sunt mici fragmente de date stocate pe un dispozitiv al utilizatorului care sunt folosite pentru a-și aminti detaliile despre Utilizator.

Controlor de date

Un controlor de date este o persoană care (fie singur, fie în comun, fie în comun cu alte persoane) determină scopurile pentru care și modul în care datele personale sunt sau urmează să fie procesate. În scopul acestei politici de confidențialitate, suntem un controlor de date al datelor dvs.

Procesor de date (sau furnizori de servicii)

Un procesor de date (sau un furnizor de servicii) înseamnă orice persoană (alta decât un angajat al controlorului de date) care prelucrează datele în numele controlorului de date. Putem folosi serviciile diferiților furnizori de servicii pentru a vă prelucra datele mai eficient.

Subiectul datelor

Un subiect de date este orice persoană vie care face obiectul datelor personale.

Utilizator

Utilizatorul este persoana care utilizează Serviciul nostru. Utilizatorul corespunde persoanei care face obiectul Datelor cu caracter personal.

Vizitator

Orice utilizator care utilizează Serviciul nostru, fară a deveni neapărat client.

Client

Client, in sensul acestei Politici de confidentialitate, are acelasi inteles pe care il are termenul “Cumparator” in cadrul Termenilor si conditiilor cadouripersonalizate.ro.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Date personale

În timp ce utilizați Serviciul nostru, vă putem cere să ne furnizați anumite informații de identificare personală care pot fi folosite pentru a vă contacta sau identifica ("Date personale"). Informațiile care pot fi identificate personal pot include, dar nu se limitează la:

 • Adresa de email;
 • Nume și Prenume;
 • Număr de telefon;
 • Adresa, statul, provincia, codul poștal, orașul; și
 • Cookie-urile și datele de utilizare.

Putem folosi datele personale pentru a vă contacta cu remindere legate de produsele adaugate in cos, dar pentru care nu a fost finalizată achiziția, buletine de știri, materiale de marketing sau promoționale și alte informații care ar putea fi de interes pentru dvs. Puteți renunța la primirea oricărei sau tuturor acestor comunicări de la noi, urmând linkul de dezabonare sau instrucțiunile furnizate în orice e-mail pe care îl trimitem.

Datele de utilizare

De asemenea, putem colecta informații despre modul în care este accesat și folosit Serviciul ("Date de utilizare"). Aceste date de utilizare pot include informații precum adresa IP a computerului dvs., tipul de browser, versiunea browserului, paginile serviciului nostru pe care îl vizitați, ora și data vizitei, timpul petrecut pe acele pagini, dispozitivul unic identificatori și alte date de diagnosticare.

Datele de urmărire și cookie-urile

Utilizăm module cookie și tehnologii de urmărire similare pentru a urmări activitatea din Serviciul nostru și pentru a ține anumite informații. Puteți configura browser-ul dvs. să refuze toate cookie-urile sau să indice când un cookie este trimis. Cu toate acestea, dacă nu acceptați cookie-urile, este posibil să nu puteți utiliza anumite secțiuni ale Serviciului nostru. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultati și Politica fișierelor cookie a acestui site.

Dacă sunteți vizitator al site-ului, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

III. Scopurile și temeiurile prelucrării

III.1. Dacă sunteți Client, Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi Societatea Comerciala Ancova Design Srl, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea (daca e solicitata de Client in mod specific) comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate, etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Societatea Comerciala Ancova Design Srl, definit în cuprinsul Termenilor și Condițiilor cadouripersonalizate.ro. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Societatea Comerciala Ancova Design Srl.

 • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă Societatii Comerciale PRINTASTIC DESIGN Srl în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Societatii Comerciale PRINTASTIC DESIGN Srl de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

 • pentru a vă oferi știri, oferte speciale și informații generale despre alte bunuri, servicii și evenimente pe care le oferim, care sunt similare cu cele pe care le-ați achiziționat sau le-ați cerut deja, cu excepția cazului în care ați optat să nu primiți astfel de informații.
 • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Serviciului, pentru a ne putea îmbunătăți Serviciile;
 • în scopul monitorizarii utilizarii Serviciului nostrum, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Societatii Comerciale PRINTASTIC DESIGN Srl de a îmbunătății permanent experiența clienților pe site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.2. Dacă sunteți Vizitator, Intreprinderea Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați, așa cum am precizat și mai sus.

 • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Societatii Comerciale PRINTASTIC DESIGN Srl de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru scopurile stabilite în această politică de confidențialitate.

Vom păstra și vom folosi datele dvs. personale în măsura necesară pentru a ne conforma obligațiilor legale (de exemplu, dacă suntem obligați să păstrăm datele dvs. în conformitate cu legile aplicabile), să soluționăm litigiile și să punem în aplicare acordurile și politicile noastre legale.

Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl va păstra și datele de utilizare pentru analize interne. Datele de utilizare sunt, în general, păstrate pentru o perioadă mai scurtă de timp, cu excepția cazului în care aceste date sunt folosite pentru a consolida securitatea sau pentru a îmbunătăți funcționalitatea Serviciului nostru sau suntem obligați din punct de vedere legal să păstrăm aceste date pentru perioade mai lungi de timp.

În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl în desfășurarea Serviciului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea Serviciului;
 • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl prin intermediul Serviciului;
 • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Serviciului;
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
 • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
 • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege.

VI. Transferul datelor cu caracter personal

  Datele cu caracter personal furnizate către Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl pot fi transferate în afara României.

  Dacă vă aflați în afara României și alegeți să ne furnizați informații, rețineți că transferăm datele, inclusiv datele personale, în România și le procesăm acolo.

  Acordul dvs. cu privire la această politică de confidențialitate, urmat de transmiterea acestor informații, reprezintă acordul dvs. cu privire la respectivul transfer.

  Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl va lua toate măsurile necesare în mod rezonabil pentru a vă asigura că datele dvs. sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această Politică de confidențialitate și că niciun transfer de date cu caracter personal nu va avea loc într-o organizație sau într-o țară, dacă nu există controale adecvate, datele dvs. și alte informații personale.

  VII. Securitatea datelor

  Siguranța datelor dvs. este importantă pentru noi, dar trebuie să știți că nici o metodă de transmitere prin Internet sau o metodă de stocare electronică nu este sigură de 100%. În timp ce ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja datele personale, nu putem garanta securitatea sa absolută.

  VIII. Drepturile de care beneficiati

  În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl, conform celor descrise în prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de cătreSocietatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
  • dreptul la ștergerea datelor, Aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor deținute în legătură cu dvs. Dacă doriți să trimiteți o solicitare de ștergere a acestor date, contactați Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl. Rețineți că nu toate datele pot fi șterse. ANAF cere ca informațiile cu privire la TVA să fie păstrate timp de cel puțin 7 ani și dacă aveți comenzi care sunt încă procesate atunci când faceți o solicitare, atunci datele folosite pentru a îndeplini aceste comenzi nu pot fi șterse până când comenzile nu au fost marcate ca expediate. Rețineți că vă putem cere să vă verificați identitatea înainte de a răspunde la astfel de solicitări.

  Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice.

  • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
   • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
   • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
   • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
   • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Societatea Comerciala Ancova Design Srl către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos:
   • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
   • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

  Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: cadouri99@gmail.com.

  IX. Prestatori de servicii

  Putem angaja companii și persoane terțe să faciliteze Serviciile noastre ("Furnizori de servicii"), să furnizeze Serviciul în numele nostru, să efectueze servicii legate de Serviciile noastre sau să ne asiste în analizarea utilizării Serviciului nostru.

  Aceste terțe părți au acces la datele dvs. personale numai pentru a îndeplini aceste sarcini în numele nostru și sunt obligate să nu le dezvăluie sau să le utilizeze în niciun alt scop.

  Putem folosi furnizori de servicii terțe pentru a monitoriza și analiza utilizarea Serviciului nostru.

  Google Analytics

  Google Analytics este un serviciu de analiză web oferit de Google care urmărește și raportează traficul pe site. Google utilizează datele colectate pentru a urmări și monitoriza utilizarea Serviciului nostru. Aceste date sunt partajate cu alte servicii Google. Google poate utiliza datele colectate pentru contextualizarea și personalizarea anunțurilor din propria rețea de publicitate.

  Puteți să renunțați la preluarea datelor de catre pe Google Analytics prin instalarea extensiei de browser Google Analytics Opt-Out. Aceasta extensie împiedică JavaScript-ul Google Analytics (ga.js, analytics.js și dc.js) să partajeze informații cu Google Analytics despre activitatea vizitelor dumneavoastra.

  Pentru mai multe informații despre practicile de confidențialitate ale Google, accesați pagina web Google privind confidențialitatea și termenii:https://policies.google.com/privacy?hl=ro.

  Remarketingul comportamental

  Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl utilizează servicii de remarketing pentru a face publicitate pe site-uri web ale unor terțe părți după ce ați vizitat Serviciul nostru. Noi și furnizorii noștri terți folosesc cookie-uri pentru a informa, optimiza și a difuza anunțuri pe baza vizitelor dvs. anterioare la Serviciul nostru.

  Google AdWords

  Serviciul de remarketing Google AdWords este furnizat de Google Inc.

  Puteți să renunțați la Google Analytics pentru publicitatea în Rețeaua de display și să personalizați anunțurile din Rețeaua de display Google accesând pagina Setări anunțuri Google: http://www.google.com/settings/ads

  De asemenea, Google vă recomandă să instalați suplimentul pentru browserul de excludere Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - pentru browserul dvs. Web. Extensia de browser de excludere Google Analytics oferă vizitatorilor posibilitatea de a împiedica colectarea și utilizarea datelor de către Google Analytics.

  Pentru mai multe informații despre practicile de confidențialitate ale Google, accesați pagina web Google privind confidențialitatea și termenii:http://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

  Plăţile

  Oferim produse și / sau servicii cu plată în cadrul Serviciului. Din acest motiv, folosim serviciile terților pentru procesarea plăților.

  Nu vom stoca sau colecta detaliile cărții dvs. de plată. Aceste informații sunt furnizate direct procesatorilor noștri de plată al căror utilizare a informațiilor dvs. personale este reglementată de Politica lor de confidențialitate. Acești procesatori de plată respectă standardele stabilite de PCI-DSS, gestionate de Consiliul Standardelor de Securitate PCI, care este un efort comun al mărcilor precum Visa, Mastercard, American Express și Discover. Cerințele PCI-DSS ajută la asigurarea unei manipulări sigure a informațiilor de plată.

  Procesoarele de plată cu care lucrăm sunt:

  Mobilpay

  Politica lor de confidentialitate: https://www.mobilpay.ro/public/politica-de-confidientialitate/

  X. Legături către alte site-uri

  Serviciul nostru poate conține legături către alte site-uri care nu sunt operate de noi. Dacă dați clic pe un link de la o terță parte, veți fi direcționat (ă) către site-ul terței părți.

  Vă sfătuim cu tărie să examinați Politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați.

  Unele linkuri din domeniul cadouripersonalizate.ro pot fi linkuri de referință, iar Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl poate primi comision dacă faceți o achiziție sau vă înregistrați la un serviciu utilizând aceste linkuri. Orice comision va fi luat din tarifele standard plătite și nu vă este perceput niciodată.

  Nu avem control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terților. Răspunderea pentru acest conținut revine proprietarului domeniului linkului sau părții indicate de proprietarul domeniului. Orice informație oferită despre o legătură externă a fost corectă la momentul adăugării link-ului, însă paginile web pot fi modificate la discreția proprietarului și nu sunt obligate să informeze Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl despre aceste modificări. Pentru informații actualizate despre conținutul unui link către un domeniu extern, consultați politica de confidențialitate a site-ului relevant.

  XI. Confidențialitatea copiilor

  Serviciul nostru nu se adresează nimănui sub vârsta de 16 ani ("Copii").

  Nu colectăm cu bună știință informații de identificare personală de la persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani. Pentru a ne asigura cu referire la vârsta clienților site-ului cadouripersonalizate.ro, înainte de pagina de confirmare comandă, se cere confirmarea în mod activ a faptului ca utilizatorul are peste 16 ani.

  Dacă sunteți părinte sau tutore și sunteți conștient de faptul că copiii dvs. ne-au furnizat date personale, vă rugăm să ne contactați. Dacă știm că am colectat date personale de la copii fără verificarea acordului părinților, luăm măsuri pentru a elimina aceste informații de la serverele noastre.

  XII. Modificări la această politică de confidențialitate

  Putem actualiza Politica de confidențialitate din când în când. Vă vom notifica despre orice modificare prin publicarea noii Politici de confidențialitate pe această pagină.

  Vă vom anunța prin e-mail și / sau o notificare proeminentă privind serviciul nostru, înainte de intrarea în vigoare a modificării și actualizarea "datei efective" în partea de sus a acestei Politici de confidențialitate.

  Vă recomandăm să revizuiți periodic această politică de confidențialitate pentru orice modificare. Modificările la această politică de confidențialitate sunt eficiente atunci când sunt afișate pe această pagină.

  Contactează-ne

  Dacă aveți întrebări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați:

  • Prin e-mail: cadouri99@gmail.com
  • Vizitând această pagină pe site-ul nostru: www.cadouripersonalizate.ro
  • Telefon: +40 754 515 363
  • Prin poștă: Str. Drumul Belsugului 23, bloc C3, Sc 1, et 5, ap 44, Sector 6, Bucuresti

  Responsabilul nostru pentru protecția datelor este: Constantin Birsan.

  9. POLITICA FIȘIERELOR COOKIE - www.cadouripersonalizate.ro

  9.1. Politica de utilizare cookie-uri și tehnologii similare

  Această politică se referă la cookie-urile și la tehnologiile similare folosite, după caz, în website-ul www.cadouripersonalizate.ro, proprietatea Societatii Comerciale PRINTASTIC DESIGN Srl, inregistrata in Jud. Bucuresti, mun. Bucuresti, Str. Drumul Belsugului 23, nr reg. Com: J40/22874/2022, cod unic de înregistrare 47189683, denumită în continuare Cadouripersonalizate.ro.

  Această politică se completează cu Politica de confidențialitate a site-ului cadouripersonalizate.ro cu privire la protecția datelor personale in general și cu Termenii și Conditiile site-ului pe care vă incurajăm să le citiți, acestea incluzând informații suplimentare utile, inclusiv cu privire la responsabilul pentru protecția datelor personale, scopurile prelucrărilor de date, drepturile dumneavoastra, precum și excepțiile și limitele acestora etc.

  Protecția corespunzătoare a datelor cu caracter personal este un obiectiv important pentru noi. Dorința noastră este să fim cât mai clari și transparenți cu privire la abordarea noastră în materie. Pentru orice întrebare, vă rugăm să ne contactați la cadouri99@gmail.com. 

  9.2. Ce sunt Cookie-urile?

  Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către terminalul utilizatorului către un server Cadouripersonalizate.ro sau către un server al unei terțe părți

  9.3. Ce Cookie-uri folosim și de ce?

  Unele module cookie sunt necesare pentru a vă permite să navigați pe site-ul nostru, să utilizați funcțiile acestuia și să accesați zone securizate. Utilizarea acestor cookie-uri este esențială pentru ca site-ul nostru să funcționeze. De exemplu, folosim cookie-uri de intrare utilizator pe durata unei sesiuni pentru a urmări intrările realizate de un utilizator la completarea formularelor care acoperă mai multe pagini.

  De asemenea, folosim module cookie funcționale pentru a ne aminti alegerile pe care le-ați făcut sau informațiile pe care le-ați furnizat, cum ar fi numele dvs. de utilizator, limba sau regiunea în care vă aflați. Aceasta ne permite să adaptăm experiența dvs. site-ului în mod specific la preferințele dvs. De exemplu, modulele cookie de autentificare sunt cookie-uri funcționale care sunt utilizate pe durata unei sesiuni (sau persistente, dacă sunteți de acord cu funcția "Salvează aceste informații pentru data viitoare") pentru a permite utilizatorilor să se autentifice în vizitele ulterioare sau să obțină acces la conținut autorizat pe pagini. Cookie-urile funcționale pe care le folosim includ:

  • Cookie-uri de securitate centrate pe utilizator pentru a detecta abuzurile de autentificare pentru o durată limitată persistentă, cum ar fi încercările repetate de conectare nereușite. Aceste cookie-uri sunt stabilite pentru sarcina specifică de a spori securitatea serviciului.
  • Cookie-uri pentru sesiuni de conținut multimedia (cookie-uri flash) sunt folosite pe durata unei sesiuni pentru a stoca datele tehnice necesare pentru redarea conținutului video sau audio (de exemplu, calitatea imaginii, viteza legăturii de rețea și parametrii de tamponare).
  • Cookie-uri pentru echilibrarea încărcării per sesiune sunt utilizate pe durata sesiunii pentru a identifica același server din pool pentru ca echilibratorul de încărcare să redirecționeze cererile de utilizator în mod corespunzător.
  • Cookie-uri persistente pentru personalizarea interfeței cu utilizatorul sunt utilizate pentru a stoca preferințele unui utilizator cu privire la un serviciu pe paginile web.

  Cadouripersonalizate.ro este dedicat experienței utilizatorilor și folosim multe instrumente pentru a ne ajuta să îmbunătățim site-ul nostru web. În acest scop, folosim cookie-urile de raportare și de analiză pentru a colecta informații despre modul în care utilizați site-ul nostru și cât de des. Aceste module cookie colectează informații numai în scopuri statistice și utilizează numai identificatori cookie pseudonimi care nu vă identifică în mod direct. Cookie-urile de performanță pe care le folosim includ:

  • Cookie-uri de analiză - Utilizăm aceste cookie-uri pentru a estima numărul de vizitatori unici, pentru a îmbunătăți site-ul nostru și pentru a detecta cele mai căutate cuvinte din motoarele de căutare care conduc la o pagină web. Aceste cookie-uri nu sunt folosite pentru a vă viza cu marketing online. Utilizăm aceste module cookie pentru a afla cum funcționează site-ul web și pentru a face actualizări relevante menite să îmbunătățească experiența dvs. de navigare.
  • Cookie-uri de analiză terță parte - De asemenea, folosim Google Analytics și alți furnizori de analiză terță parte enumerați mai jos pentru a măsura modul în care utilizatorii interacționează cu conținutul site-ului nostru web. Aceste module cookie "amintesc" ce au făcut utilizatorii noștri pe paginile anterioare și modul în care au interacționat cu site-ul nostru. Pentru mai multe informații despre Google Analytics, accesați pagina de informații Google.

  Cookie-urile de publicitate sunt utilizate pe site-ul nostru pentru a adapta marketingul la dumneavoastră și la interesele dvs. și pentru a vă oferi un serviciu mai bine personalizat în viitor. Aceste cookie-uri își aduc aminte ca ați vizitat site-ul nostru si este posibil să împărtășim aceste informatii unor terțe părți, cum ar fi agenții de publicitate. Deși aceste module cookie pot să urmărească vizitele dispozitivului dvs. pe site-ul nostru, acestea nu vă pot identifica în mod personal.

  În cele din urmă, modulele cookie sociale și de conținut sunt plasate de multe plugin-uri sociale (cum ar fi butonul de tip Facebook) și alte instrumente menite să furnizeze sau să îmbunătățească conținutul unui site web (de exemplu, serviciile care permit redarea fișierelor video sau care crează secțiuni de comentarii). Integrăm aceste module pentru a îmbunătăți experiența de navigare și interacțiune cu site-ul nostru. Rețineți că unele dintre aceste servicii ale unor terțe părți plasează cookie-uri care sunt, de asemenea, utilizate pentru lucruri precum publicitatea comportamentală, analiză și / sau cercetarea de piață.

  Cookie-urile si/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dvs. la accesarea site-ului sau în urma acțiunilor efectuate în site, după caz. Puteți seta browser-ul dvs. pentru a bloca cookie-urile, însa în acest caz anumite secțiuni ale site-ului nu vor funcționa corect.

  9.4. Contin Cookie-urile date personale?

  Cookie-urile sau tehnologiile similare în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, in multe cazuri, nici nu identifică personal utilizatorii de internet. Există însă situații când datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experiență adaptată preferințelor sale. Astfel de date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

  9.5. Blocarea Cookie-urilor

  Cele mai multe browsere sunt setate implicit să accepte cookie-uri, dar aveti posibilitatea să modificați setarile pentru a bloca unele sau toate cookie-urile.

  În cazul în care doriți să blocați cookie-urile, unele funcționalități ale site‑ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfunctionalități sau erori în folosirea site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor vă poate împiedica să:

      -  cumpărați online

  În cazul în care ești de acord cu aceste limitări și dorești să blochezi cookie-urile, urmează instrucțiunile de mai jos.

  Alege browser-ul tău din lista de mai jos pentru a afișa instrucțiunile pe care trebuie să le parcurgeți după deschiderea browser-ului.

  Microsoft Internet Explorer 9 (sistem de operare Windows 7)

   -  fă click pe pictograma Setări (dreapta sus)

   -  fă click pe Opțiuni Internet

   -  click pe Confidențialitate și apoi alege opțiunile

   -  click pe Aplicare și apoi pe OK pentru salvarea preferințelor

  Google Chrome

   -  fă click pe pictograma cheie și selecteaza Opțiuni din listă

   -  click pe tabul „Setări avansate”

   -  fă click pe Setări privind conținutul din secțiunea Confidențialitate.

   -  alege setările pe care le dorești

   -  click pe X pentru a închide

  Safari

   -  alege Preferințe

   -  fă click pe panoul de confidențialitate

   -  alege setările pe care le dorești

   -  click pe X pentru a închide

  Mozilla Firefox

   -  selectează Instrumente din bara principală, apoi Opțiuni

   -  click pe tabul Confidențialitate

   -  alege setările pe care le dorești

   -  click pe OK pentru a închide

  Setările de mai sus sunt specifice fiecărui browser și întreprinderea noastră nu este responsabilă pentru modul de funcționare al acestora.

  9.6. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

  Cookie-urile și/sau tehnologiile similare reprezintă un punct central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptate preferințelor și intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri sau părți ale site-urilor imposibil de folosit.

  Dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi, cu respectarea legislației, publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs., evidențiate prin comportamentul de navigare.

  Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

  • Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de produse și servicii.
  • Oferte adaptate intereselor utilizatorilor
  • Reținerea parolelor
  • Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind continutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search)
  • Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afișari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
  • Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator.
  • Măsurarea, optimizarea și adaptarea caracteristicilor de analiză – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile derulează aceste analize privitoare la utilizarea lor pentru a-și îmbunătăți serviciile în beneficiul utilizatorilor.

  9.7. Securitate și aspecte legate de confidențialitate

  În general browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și stergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

  Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:

  • Particularizarea setărilor browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dvs. al securității utilizării cookie-urilor.
  • Dacă sunteți singura persoana care utilizează computerul, puteți seta, dacă doriți, termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și a datelor personale de acces.
  • Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookie-uri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii de navigare.

  9.8. Linkuri și informații suplimentare utile

  Mai jos sunt descrise fișierele cookie utilizate pe Cadouripersonalizate.ro, inclusiv rolul acestora. Nu vom utiliza aceste cookie-uri în alte moduri decât cele indicate în prezenta Politică de utilizare a fișierelor cookie.

  Nume

  Funcție

  _ab

  Utilizat în legătură cu accesul la admin.

  _orig_referrer

  Utilizat în legătură cu coșul de cumpărături.

  _secure_session_id

  Utilizat în legătură cu navigarea prin magazinul online.

  Cart

  Utilizat în legătură cu coșul de cumpărături.

  cart_sig

  Utilizat în legătură cu checkout.

  cart_ts

  Utilizat în legătură cu checkout.

  checkout_token

  Utilizat în legătură cu checkout.

  Secret

  Utilizat în legătură cu checkout.

  Secure_customer_sig

  Utilizat în legătură cu autentificare client.

  storefront_digest

  Utilizat în legătură cu autentificare client.

   

  Raportare si analiză

  Nume

  Funcție

  _landing_page

  Urmărește paginile de destinație.

  _orig_referrer

  Urmărește paginile de destinație.

  _s

  Analize Shopify.

  _shopify_fs

  Analize Shopify.

  _shopify_s

  Analize Shopify.

  _shopify_sa_p

  Analize Shopify în legătură cu marketing & recomandări.

  _shopify_sa_t

  Analize Shopify în legătură cu marketing & recomandări.

  _shopify_uniq

  Analize Shopify.

  _shopify_visit

  Analize Shopify.

  _shopify_y

  Analize Shopify.

  _y

  Analize Shopify.

  tracked_start_checkout

  Analize Shopify în legătură cu checkout.

  Cadouripersonalizate.ro foloseste serviciile următoarelor terțe părți în scopul oferirii de functionalități, pentru analiză și pentru publicitate. Este posibil ca aceste terțe părți să seteze și să folosească cookie-uri și/sau tehnologii similare pe website-urile operate de Cadouripersonalizate.ro, precum și pe website-uri și în aplicații altele decât cele operate de Cadouripersonalizate.ro. Pentru mai multe detalii, consultați politicile de protecție a datelor, ghidurile de administrare a preferințelor utilizatorilor și posibilitățile de dezactivare oferite de companiile care gestionează aceste servicii, dupa caz.

  Lista serviciilor 3rd party folosite pe website-ul cadouripersonalizate.ro:

       Denumire: Google Analytics
       Scop: analiza
       Folosit in: site
       Termeni si conditii de utilizare: http://www.google.com/policies/privacy/

       Denumire: Google AdWords
       Scop: publicitate
       Folosit in: site
       Termeni si conditii de utilizare: https://policies.google.com/privacy?hl=ro&gl=ro

       Denumire: Google
       Scop: publicitate
       Folosit in: site
       Termeni si conditii de utilizare: https://policies.google.com/privacy?hl=ro&gl=ro

  ** Linkurile de mai sus nu aparțin unor site-uri deținute de întreprinderea noastră și nu suntem responsabili de conținutul acestora.

  9.9. Cât timp rămân cookie-urile pe calculatorul meu sau pe dispozitivul mobil?

  Durata de timp pentru care un cookie rămâne pe computerul dvs. sau pe dispozitivul mobil depinde de tipul de cookie – dacă este unul "persistent" sau de "sesiune". Cookie-urile pentru sesiuni durează până când opriți navigarea și cookie-urile persistente durează până când acestea expiră sau sunt șterse. Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt persistente și vor expira între 30 de minute și 2 ani de la data descărcării pe dispozitiv. Vedeți secțiunile 5 si 7 de mai sus despre cum să controlați modulele cookie pentru mai multe informații despre eliminarea acestora înainte de expirarea acestora.

  10. Termene, Penalitati

  In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

  In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii.

  11. Facturare, Plati

  Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. În cazul in care Cumparatorul solicita in mod specific, Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

  Pe site-ul nostru poți alege să plătești:

  • Online cu card bancar - pentru acest tip de plată folosim serviciile oferite de Netopia mobilPay (vezi mai sus);
  • Prin transfer bancar
   Imediat după plasarea comenzii se vor afișa detaliile contului bancar în care trebuie să faci plata. Doar după confirmarea plății comanda ta va fi expediată în cel mai scurt timp.
  • Ramburs (metoda de plată disponibilă doar pentru comenzile cu livrare pe teritoriul României) - dacă se alege această modalitate de plată, suma totală a comenzii va fi plătită curierului în momentul primirii expediției. În cazul în care Cumpărătorul trebuie să plătească kilometri suplimentari conform politicii de livrare Fan Courier, această sumă suplimentară agreată în prealabil cu Cumpărătorul va fi plătită tot curierului în momentul primirii expediției.

  12. Riscuri si responsabilitati

  12.1 Livrare – Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator prin serviciul de curierat pe raza localitatii Bucuresti si prin servicii externe de curierat si curierat rapid.

  12.2 Transport – Ambalare: In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

  13. Acceptarea Contractului

  Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile sunt conforme cu caracteristicile mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Bunurile livrate nu sunt conforme specificatiilor, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de cadouripersonalizate.ro (Societatea Comerciala PRINTASTIC DESIGN Srl) Cumparatorul are dreptul de a beneficia de returul Bunurilor in termen de 14 zile de la data la care Cumparatorul intra in posesia fizica a Bunurilor.

  Conform Ordonanței de urgență nr 34/2014, art. 16, sunt exceptate de la dreptul de retragere produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.

  14. Garantii

  Toate produsele comercializate de catre site-ul cadouripersonalizate.ro beneficiaza de conditii de garantia legala de conformitate si politicilor comerciale ale producatorilor.

  15. Transferul Proprietatii

  Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului – daca va fi cazul). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

  16. Raspundere

  Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Prin plasarea comenzii Cumparatorul este direct responsabil de continutul documentelor transmise. Vanzatorul nu are dreptul sa altereze documentele grafice trimise fara a i se solicita acest fapt in mod expres.

  Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

  17. Forta majora

  Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

  18. Legea aplicabila

  Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

  19. Alte prevederi

  Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.